Over ons

Geen mirakels, wel klantgericht met 100% inzet & aandacht voor details.

Graag willen wij als kledingproducent voor u een positieve bijdrage leveren …

Geen mirakels, wel klantgericht met 100% inzet & aandacht voor details. Waarschijnlijk heeft u zelf ook ervaring om direct in het buitenland te laten produceren, doch wij hebben hiervan onze specialiteit gemaakt, juist omdat kwaliteit geen toeval is. Dit hebben we indertijd geleerd, met vallen en opstaan, en kunnen nu met enige trots zeggen dat we dankzij continu dagdagelijkse opvolging van eigen mensen, de beoogde regelmaat beheersen.

Flanders Fashion Makers is een gezonde onderneming, die met kennis & enthousiasme mee wil bouwen aan uw uitdagingen in deze snel wisselende omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd op kwaliteit & service, juist en vooral in deze tijden van zware prijsdruk!

We zijn uniek omdat we naast eigen productiefaciliteiten in Hongarije & Tunesië, in België ook een perfect uitgeruste ontwikkelingsstudio hebben, waar we met 15 specialisten met jarenlange ervaring de opbouw & constructie van uw idee vertalen naar productie. Dat proces steeds verbeteren is ons vak.

Referenties

We werken al jarenlang op vertrouwensbasis met vaste klanten en kiezen er dan ook bewust voor om geen private label op de markt te brengen.

Toplabels zoals Pauw, Scapa, Paul Smith, Dries Van Noten, etc.
Bekende designers zoals Haus Coudeyre, Cedric Jacquemyn, Stephan Schneider, Walter Van Beirendonck, Tim Van Steenbergen, etc.
In opdracht maakten we ook specifieke kleding voor The Rolling Stones, Karl Lagerfeld, Rod Stewart, Sting,...

De corporate kleding van alle FYRA (Amsterdam) medewerkers is door ons verzorgd & individueel aangepast aan de wensen van de gebruiker.

Contact

Natuurlijk bent u meer dan welkom, maar wij komen ook graag naar u.

Onze gegevens